top of page
Unni_edited.jpg

Om meg

Jeg elsker alle tema som omhandler det å være menneske. Jeg er stadig nysgjerrig og undrer meg over hva som gjør at vi er, handler og tenker som vi gjør. Den dype, nære og ærlige samtalen og det å lete etter muligheter i noe som virker håpløst, er noe som inspirerer meg.

 

Jeg er 47 år, gift, mamma til 2, og opprinnelig fra Bergen, men bor nå i Kristiansand.

 

Gjennom min første utdanning som frisør, har jeg bred erfaring med å se det vakre hos mennesker, egenpleie og velvære. Når livet mitt tok en u-sving i 2001, trengte jeg å rette fokus innover, og det resulterte i en utdannelse som Relasjons og EQ-terapeut ved Relasjons-senteret i Stavanger (nå kalt EQ-Institute). Der ble det et dypdykk i hvordan det var å være meg, med fokus på emosjonell intelligens.

Jeg lærte hvordan jeg kan ta personlig ansvar og eierskap til egen historie. Viktigheten av å lytte innover, ta alle følelser på alvor, bearbeide og omgjøre vonde hendelser og dårlige erfaringer, til livserfaring, livskraft og ressurser. Jeg fant bedre selvfølelse og selvtillit, og en støttende og god relasjon til meg selv.  

 

Jeg startet Mitt Pusterom i 2018, fordi jeg har et sterkt ønske om å kunne dele min kunnskap og erfaring. Støtte og gå ved siden av andre som også ønsker å ta seg selv på alvor, lytte innover, redusere stress og skape en kjærlig og god relasjon til seg selv.

mittpusterom_unniholst_edited.jpg
Jeg er utdannet Relasjons og EQ- terapaut, og er medlem av Norsk forening for EQ-terapeuter (NEQ). Jeg har i tillegg ulike kurs innen psykisk helse.
bottom of page